Η ευχή Πετράκη στον Σάλαϊ, η παροιμία για Μαλεκκίδη και η ατάκα για τον Ψύχα

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε στη διάσκεψη Τύπου, ο προπονητής των γαλάζιων Γιάννης Πετράκης. 

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι ροντέο. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο με τις καθυστερήσεις, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν όπως θέλαμε να είμαστε. Σημαντικό για μένα είναι ότι μέσα από καλή προσπάθεια πετύχαμε αυτή τη νίκη. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και κοιτάζουμε σε αυτό». 

Για τον Σάλαϊ, είπε πως, «την πολιτική του σωματείου για το ποιος θα φύγει δεν την έχω εγώ. Αλλά και από την πλευρά μου δεν στέρησα ποτέ την ευκαιρία σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Ο Σάλαϊ ήταν ένας τοπ ποδοσφαιριστής σε όλα και μακάρι η Φενέρ θα είναι ένα σκαλοπάτι για να πάει πιο πάνω».

Σε ότι αφορά στα μεταγραφικά, εξήγησε ότι «τρέχουν για να βρουν ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ποδοσφαιριστής που μας ζήτησε χρόνο δέκα μέρες, του δώσαμε ότι ήθελε, δεν ήρθε. Οι ποδοσφαιριστές έχουν χρόνο και κοιτάζουν να δουν αν βρουν κάτι καλύτερο».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μαλεκκίδη στην ομάδα, απάντησε με μια παροιμία. «Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.  

Όσον αφορά τον Πέτρο Ψύχα και γιατί δεν αγωνίζεται, ο κ. Πετράκης σημείωσε, «θέλω να πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω. Για μένα, το νούμερο ένα για να δώσω ευκαιρία, είναι να δω ότι είναι έτοιμος, όπως ήταν ο Ανδρέου στον Ολυμπιακό. Ο Ψύχας πρέπει να μου δείξει ότι είναι έτοιμος, όπως και ο κάθε Ψύχας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: