ΒΙΝΤΕΟ: Νίκησε με τους συνήθεις ύποπτους και επέστρεψε στην κορυφή ο Απόλλων

Δύσκολη αλλά πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας επί του Ολυμπιακού στο Τσίρειο στάδιο, με σκορ 2-1, το οποίο τον ανεβάζει μόνο πρώτο στην κορυφή με 43 βαθμούς.

Για τους γαλάζιους σκόραραν οι Ντιγκινί και Πίττας, ενώ για τον Ολυμπιακό μείωσε ο Πεχλιβάνης. Με την ήττα του, ο Ολυμπιακός έμεινε στους 24 βαθμούς και την 9η θέση.

Το προφίλ του αγώνα:

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10 λεπτό με τον Ντιγκινί.

Ο Γάλλος επιθετικός του Απόλλωνα μπήκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων και έπιασε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Νεόφυτου Μιχαήλ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζαχαρίου έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως το VAR μελετώντας τη φάση, διαπίστωσε φάουλ από τον Μάντζη στον Γιούστε, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν σπυοδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, με τους Πίττα και Μάντζη και ως εκ τούτου το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και έψαξε το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά στο 78’, με τον Γιάννη Πίττα.

Μετά από κακή απομάκρυνση αμυντικού του Ολυμπιακού, η μπάλα έφθασε στα πόδια του Γιάννη Πίττα, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό ξερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νεόφυτου Μιχαήλ.

Δύο λεπτά αργότερα, μετά από μπαλιά που πήρε από δεξιά, ο Πεχλιβάνης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κέρδισε τον Δημητρίου, για το 2-1.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Ντένιτς, Κυριάκου (73′ Μάρκοβιτς), Πίττας (86′ Παπουνασβίλι), Γιαννιώτας, Ματέι, Ντιγκινί.

Ολυμπιακός: Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης, Σωτηρίου, Ανδρέου, Μανρίκε, Σαντάνα (83΄Χαραλάμπους), Νάνι, Ντα Κόστα (62′ Κυριάκου), Κα (83′ Σάλι), Ζαχαρίου (73′ Πεχλιβάνης), Μάντζης (73′ Κοστόφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: