«Παλιά μια τέτοια νίκη ήταν ρουτίνα, ενώ σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει»

Χαρούμενος από τη νίκη επί της Πάφου ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σάββας Πουρσαϊτίδης, μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης ανέφερε αρχικά πως «είμαι πολύ χαρούμενος που οι ποδοσφαιριστές μου είναι μια ομάδα, που χαμογέλασαν μετά από από καιρό. Είμαι χαρούμενος που φύγαμε από μια δύσκολη έδρα. Είμαι ευχαριστημένος από μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Είπα στα παιδιά ότι σήμερα μπορούν να το απολαύσουν, αλλά αύριο πρέπει να αρχίσουμε δουλειά».

Σημείωσε επίσης ότι «στα τελευταία τρία παιχνίδια που είμαστε μαζί τα παιδιά δούλεψαν σκληρά, πήραμε επτά βαθμούς και βάλαμε επτά γκολ. Δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε, αλλά ντάξει συνεχίζουμε».

Σε ότι αφορά στα μεταγραφικά, είπε πως «η καραντίνα και οι αλλαγές στα αεροδρόμια έχουν πρακτικές δυσκολίες για να έρθουν κάποιες ποδοσφαιριστές. Ξέρω ότι δεν έχω χρόνο, αλλά επικεντρώνομαι στους ποδοσφαιριστές μου. Θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Καταλήγοντας κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, λέγοντας πως «δεν μπορούμε να στέλνουμε πολλά μηνύματα ή να λέμε πολλά πράγματα. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει. Θέλει να βλέπει. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο. Παλιά μια τέτοια νίκη ήταν ρουτίνα, ενώ σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: