Αντίδραση της Ανόρθωσης για το συμβόλαιο του Τιμούρ-«Σφήνες...»

Έντονη αντίδραση από την Ανόρθωση, για τα όσα τεκταίνονται τις τελευταίες ώρες και αφορούν το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια, με την ομάδα της Αμμοχώστου. 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, αναφέρει «όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η Διοίκηση της Ανόρθωσης είναι προσηλωμένη στο πλάνο και στους στόχους της. Η διαχείριση των ζητημάτων υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες που βιώνουμε, είναι ακόμη πιο δύσκολη. Προτεραιότητα είναι οι επερχόμενοι αγώνες και ο εν εξελίξει προγραμματισμός». 

Σημειώνει επίσης πως «πρόεδρος και προπονητής είναι σε καθημερινές επαφές για το κεφάλαιο αυτό, κομμάτι του οποίου είναι και τα συμβόλαια που λήγουν. Την ίδια στιγμή όμως, η Διοίκηση εκφράζει τη δυσαρέσκεια της γιατί εδώ και ένα δίμηνο υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα και σφήνες, για το συμβόλαιο του προπονητή μας».

Καταλήγοντας, καλεί τα ΜΜΕ, «να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που δημοσιεύουν, γιατί και αχρείαστη αναστάτωση προκαλούν στον κόσμο και εκτεθειμένα μένουν τα ίδια. Παραμένουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: