Κέρδισε το ΘΟΙ Αυγόρου η Ανόρθωση και ανεβαίνει

Το ΘΟΙ Αυγόρου ηττήθηκε χθες με 0-3 σετ  (10-25,19-25, 11-25) από την Ανόρθωση, σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Α΄ Κατηγορίας Γυναικών.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, η ομάδα του Al. Boscovic που δεν χρησιμοποίησε καθόλου τις Juliana Caetano και Χριστιάνα Δαϋίδ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη και με 16 βαθμούς πλέον βλέπει ψηλότερα από την 4η θέση.

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής την  Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως.

Το ΘΟΙ Αυγόρου προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του και τα κατάφερε σε κάποιο βαθμό κυρίως στο τρίτο σετ. Ο Ελλαδίτης κόουτς Δημοσθένης Ζυμαράκης χρησιμοποίησε και τις 10 παίκτριες που είχε μαζί του.

Η ομάδα του Αυγόρου φιλοξενεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής τον Property Gallery Απόλλων.

ΘΟΙ Αυγόρου (Δ. ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ): Λουκά, , Παπαδοπούλου, Αντωνίου, Μιχαήλ, Ευσταθίου, Ζυμαράκη –Λίμπερο: Βαρδάκη.- Αλλαγές: Χαραλάμπους, Καϊκκη, Κάρυου.

Ανόρθωση (AL. BOSCOVIC): Bratuhinna, Ριαλά, Χαραλάμπους, Iωάννου, Ζεμπύλα, Βασιλείου – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Τσουτσούκη, Χριστοδούλου, Τζιακίδου,  Θεοδότου.