To ντέρμπι αιωνίων, οι οργανωμένοι της Ομόνοιας και το σύνθημα του Bέζερ

Για την εμπειρία του στην Κύπρο, το ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ και τον συμπατριώτη του Άνταμ Λανγκ, μίλησε ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Άνταμ Βέζερ.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Cfbfootball.com», ρωτήθηκε αρχικά για το γεγονός ότι έπαιξε σε Χόνβεντ και Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε σε Αναγέννηση και μετά στην Ομόνοια.

Όπως είπε «ήθελα να δείξω τι μπορούσα να κάνω στο κυπριακό πρωτάθλημα και ήλπιζα να πάρω μια προσφορά από ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Μετά από λίγους επιτυχημένους αγώνες (σ.σ. με τη φανέλα της Αναγέννησης), η Ομόνοια μου έκανε μια προσφορά. Το ήξερα ότι μόλις υπέγραψα, θα ήμουν μέρος ενός δημοφιλούς και επιτυχημένου σωματείου στο νησί».

Όσον αφορά τις εντυπώσεις του και τον παίκτη που είχε ξεχωρίσει σημείωσε ότι «η σχέση μεταξύ των παικτών ήταν καλή, γι’ αυτό κερδίσαμε το κύπελλο. Μου άρεσε να είμαι μέλος της ομάδας. Ο Κώστας Καϊάφας είναι θρύλος στην Ομόνοια. Στο γήπεδο ήταν πάντα παθιασμένος και σέβεται πολύ την ομάδα».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ. «Το ντέρμπι αιωνίων σε κάθε χώρα είναι κάτι ιδιαίτερο. Η νίκη δίνει μια συναρπαστική αίσθηση. Χάνοντας, λοιπόν, είναι πολύ κακό. Ήταν πάντα λυπηρό να βλέπουμε τα πρόσωπα των οπαδών μετά από μια ήττα, ειδικά εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Στον τερματοφύλακα ασκείται έντονη κριτική μετά από κάθε γκολ που δέχεται, είναι σαν να… πεθαίνει λίγο. Αυτό έπαθα και εγώ όταν δέχθηκα εκείνο το τέρμα».

Σε ότι αφορά στον συμπατριώτη του Άνταμ Λανγκ, ανέφερε πως «είναι ένας έξυπνος κεντρικός αμυντικός. Ένας βασικός παίκτης για την εθνική ομάδα. Φυσικά, έχει βελτιωθεί στην Ομόνοια».

Καταλήγοντας, έστειλε το μήνυμά του και στους οπαδούς των πρασίνων, λέγοντας το σύνθημα «Λαός ολέ, τριφυλλάρα ολέ, πράσινε Θεέ… Κάπως έτσι πάει,».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: