Σκόνταψε στο Τάσος Μάρκου η ΑΕΛ-Βήμα παραμονής για την Ένωση

Πολύτιμη και μεγάλη νίκη πήρε η Ένωση, καθώς επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 σε παιχνίδι που διεξάχθηκε στο Τάσος Μάρκου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.
 
Η ομάδα του Παραλιμνίου πέτυχε άλλη μια νίκη, την τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς, και ανέβηκε στην 11η θέση με 18 βαθμούς, κάνοντας έτσι ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
 
Στο 15’ της αναμέτρησης η ΑΕΛ, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, ωστόσο ο Γκαντσέφσκι απόκρουσε το πέναλτι του Ριέρα.
 
Η ομάδα του Παραλιμνίου, σκόραρε στο 72’ και μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα μετά το χαμένο πέναλτι του Φελίπε. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόνρερ, ο Μαϊσουράντζε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με ένα ωραίο σουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η λεμεσιανή ομάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Μαέ, ωστόσο το τέρμα του επιθετικού της ΑΕΛ, ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από τον έλεγχο του VAR.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΝΠ (Κάρλος Αλός Φερέρ): Γκαντσέφσκι, Μουλαζίμης, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Κυριάκου, Λουσέρο, Κοσμά, Φελίπε, Μαυρουδής (63′ Μαϊσουράντζε), Θεοδώρου (87′ Παναγή), Μαρκόφσκι (58′ Ενγκό).

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Αντωνίου, Τεϊσέιρα, Ράσο, Σάντος (89′ Δ. Αβράαμ), Ριέρα (62′ Αντάμοβιτς), Ζνρταφκόσκι, Παπαφώτης (62′ Μάιντεβατς), Τόρες, Ντανίλο, Μπάμπιτς (62′ Μαέ).

Σκόρερ: 72′ Μαϊσουράντζε.

Κίτρινες: – / Ριέρα, Ράσο, Βοζίνια.