Κόλλησαν στο μηδέν Απόλλωνας και Ομόνοια σε ένα... άοσμο ντέρμπι στο Τσίρειο

Στη λευκή ισοπαλία με σκορ 0-0, έμειναν Απόλλωνας και Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο, ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες.
 
Τόσοι οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και μοιραία, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Με την ισοπαλία ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 40 βαθμούς και η Ομόνοια στους 37.
 
Το προφίλ του αγώνα:
Νωθρά και με στόχο να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν, μπήκαν στον αγώνα οι δύο ομάδες, οι οποίες επιδόθηκαν κυρίως σε ένα παιχνίδι κέντρου.
 
Μπροστά στις δύο εστίες, δεν δημιουργήθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες, με εξαίρεση ένα σουτ του Λοΐζου, το οποίο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Δημητρίου.
 
Απ’ εκεί και πέρα, δεν καταγράφηκε καμία άλλη αξιοσημείωτη φάση στον αγώνα και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν περισσότερη διάθεση να επιτεθούν, όμως οι άμυνες ένθεν και ένθεν σταμάτησαν τις όποιες επιθετικές ενέργειες. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 65ο λεπτό, όταν σε σουτ του Ζοάο Πέδρο, ο Φαμπιάνο έδιωξε την μπάλα με υπερένταση.
 
Η ταυτότητα του αγώνα:
Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Φιλιώτης, Κατελάρης, Χάμπος, Γιαννιώτας (59′ Βασιλείου), Πίττας, Ματέι (83′ Νταμπό), Ντιγκινί.
 
Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμεθ, Κούσουλους, Τζιωνής (86′ Μποτεάκ), Τιάγκο, Λοΐζου (86′ Ντούρις), Ασάντε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: