ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν την ευκαιρία για βαθμολογική αναρρίχηση ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ-Μοιρασιά στο ΓΣΠ

Ισόπαλες με σκορ 1-1, έμειναν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο στάδιο ΓΣΠ, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.
 
Οι Λαρνακείς, που έπαιζαν με παίκτη περισσότερο για μία ώρα λόγω αποβολής του Ντε Βινσέντι, άνοιξαν το σκορ με τον Τρισκόφσκι στο 58’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κλωναρίδης απάντησε για τον ΑΠΟΕΛ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
 
Με την ισοπαλία, η ΑΕΚ ανέβηκε στους 30 βαθμούς, ενώ ο ΑΠΟΕΛ στους 20 βαθμούς.
 
Το προφίλ του αγώνα:
Ορεξάτα μπήκαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες, οι οποίες είχαν διάθεση να επιτεθούν και να βρουν το γρήγορο γκολ, όμως υστέρησαν στην τελική πάσα και δεν κατάφεραν να χάσουν μεγάλες ευκαιρίες. 
 
Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Τόμας Ντε Βινσέντι. 
 
Ο Αργεντινός, κλώτσησε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Τόμι Χέιτλι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Νικόλα Νεοκλέους να συμβουλεύεται το VAR και να κρίνει ότι το χτύπημα ήταν αντιαθλητικό, με αποτέλεσμα να δείξει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. 
 
Μετά από εκείνη τη φάση, οι ισορροπίες άλλαξαν και η ΑΕΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, βάζοντας πίεση στον ΑΠΟΕΛ.
 
Στο 42', είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Φερνάντεθ που βρέθηκε απέναντι στον Ουζόχο δεν βρήκε στόχο και έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το αποτέλεσμα ισόπαλο 0-0.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε απ' εκεί που έμεινε στο πρώτο μέρος και στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με τον Ιβάν Τρισκόφσκι, με κεφαλιά.

Με τη σέντρα, ο ΑΠΟΕΛ βγήκε μπροστά και μετά από μελέ στην περιοχή, η μπάλα έφθασε στον Κλωναρίδη, ο οποίος από κοντά πλάσαρε τον Τέουκενς για το 1-1.
Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Αποστολάκης (42΄Ενσούε), Ζορζ, Σιέλης, Γουίλερ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Εφραίμ (71′ Σατσιάς), Ντε Βινσέντι, Κλωναρίδης, Μπεν Σαχάρ (70′ Μερκής).

ΑΕΚ: Τέουνκες, Θάντι (71′ Γκαρσία), Αντωνιάδης, Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Φερνάντες, Ακοράν, Χέιτλι, Ιωάννου, Τολεμές, Μακρής (46′ Τρισκόφσκι).

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: