«Δεν προσδοκούμε ότι μια ομάδα μπορεί να πάει από το δύο στο πέντε, θέλουμε τη νίκη»

Μήνυμα νίκης απέναντι στην ΑΕΚ, έστειλε ο επρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, ανέφερε πως «νομίζω ότι η πρόθεση είναι να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Κάναμε μια ουσιαστική εμφάνιση απέναντι στον Ερμή».
 
Σημείωσε πως «σήμερα είναι ακόμα ένα τεστ, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να προσδοκούμε ότι μια ομάδα μπορεί να πάει από το 2, στο 5 ή στο 7. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε από το 2 στο 3 και να πάρουμε τη νίκη».
 
Κληθείς να σχολιάσει την αλλαγή που φάνηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στο παιχνίδι με τον Ερμή, είπε ότι «ποδόσφαιρο παίζει η τακτική. Όσο επιτρεπόταν στον κ. Πουρσαϊτίδη όσες μέρες βρισκόταν στον Αρχάγγελο ήταν να προσθέτει μικρά μικρά πράγματα από άποψη τακτικής, πέραν από την ψυχολογία. Θέλουμε και ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια σήμερα και να συνδυαστεί από ένα καλό αποτέλεσμα».
 
Για τα μεταγραφικά, είπε «πως ο προπονητής αποφάσισε για τις προσθήκες. Θα ενημερώσει για τους στόχους του και θα προχωρήσουμε.
 
Εάν προκύψει μια επιλογή που θα θέλει ο προπονητής, είναι εάν θα συμφωνήσει η ομάδα μαζί του και κάτι τέτοιο ακόμα δεν συνέβη».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: