Ο παίκτης που αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ και το σενάριο για την τέταρτη μεταγραφή

Το πρώτο βήμα, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ήταν θετικό, καθώς έβαλε φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο, κάτι που φέρνει στον Αρχάγγελο ψυχολογία και ηρεμία.Το ΑΠΟΕΛ έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάζεται αρκετή δουλειά και κάποιες διορθωτικές κινήσεις, οι οποίες θα προσθέσουν στο σύλλογο της Λευκωσίας, περαιτέρω ποιότητα.

Όπως όλα δείχνουν, την πόρτα της εξόδου θα δει ο Ζεράλδες, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ερμή ήταν εκτός αποστολής και το πιο πιθανόν είναι να αποχαιρετήσει τον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Γιένσεν και Ατζίλι.
 
Σημειώνεται ότι, η μια κενή θέση υπήρχε ήδη στο ρόστερ, έπειτα από την πώληση του Μούσα Αλ Τάμαρι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και με την επισημοποίηση το διαζυγίου με Ζεράλδες, υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις για να καλυφθούν.
 
Επομένως, μετά τις προσθήκες των Γκάρνερ και Μπερν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει στο χέρι δύο ακόμη επιλογές, οι οποίες θα έρθουν για να φρεσκάρουν την ομάδα και να ενισχύσουν τις επιλογές του Ελλαδίτη κόουτς. Η μια από τις δύο μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο, ενδεχομένως να αφορά, ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να πλαισιώσει τον Γουήλερ.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο σενάριο για την τέταρτη προσθήκη είναι ο Ελλαδίτης τεχνικός να δώσει το πράσινο φως για απόκτηση ποδοσφαιριστή, που θα αγνίζεται στο κέντρο της άμυνας, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί ο ΑΠΟΕΛ στον αμυντικό τομέα, αφού έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.  
 
Παράλληλα, το δεύτερο σενάριο είναι ο 44χρονος προπονητής να αποφασίσει την απόκτηση πλάγιου επιθετικού, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται να είναι το πρώτο.