Το ξύπνημα του Μπεν Σαχάρ που ηχεί το καμπανάκι «αποχώρησης» του Νούχιου

Αν και μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Ερμή, ο Μπεν Σαχάρ κατάφερε με δύο τέρματα που σημείωσε, να βρεθεί ανάμεσα στους διακριθέντες για τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα, τα γκολ που σκόραρε ο Ισραηλινός, ενδεχομένως να βοηθήσουν και τον ίδιο τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι, όσο και στην παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, για άλλο ένα παιχνίδι ο Νούχιου, πέρασε απαρατήρητος, καθώς αν εξαιρεθεί η ασίστ που έδωσε στον Εφραίμ, στο πρώτο τέρμα, η συνεισφορά του στο παιχνίδι τον γαλαζοκιτρίνων, δεν ήταν καθόλου καλή.

Σε αρκετές περιπτώσεις που γινόταν δέκτης της μπάλας, υποδεικνυόταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στις υπόλοιπες, δεν κατάφερνε να πάρει τη μπάλα και να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του.

Μετά και το πρώτο επίσημο δείγμα του ΑΠΟΕΛ, ο Πουρσαϊτίδης καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις, ώστε να διορθώσει όσα μπορεί στο υφιστάμενο ρόστερ.

Ωστόσο, δεν θα ήταν έκπληξη αν ο Νούχιου τεθεί εκτός πλάνων, αφού η αγωνιστική του παρουσία, εδώ και αρκετά παιχνίδια, κινείται στην μετριότητα.

Σημειώνεται ότι, αρκετές φορές Μέσα στο Ισραήλ, έκανα λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της γειτονικής μας χώρας για τον Μπεν Σαχάρ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: