powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ο Σρόιτερ ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή με καλεσμένο τον Πετράκο

 

 

Για τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου και τους αρνητές του κορωνοϊού, που κόπηκε από την εκπομπή «Tik Talk», απάντησε χθες το βράδυ ο Αντώνης Σρόιτερ, με αφορμή ένα σχόλιο του Γιώργου Μαυρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο Αντώνης Σρόιτερ, λοιπόν, έδωσε εκείνη τη στιγμή την απάντησή του: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

;