ΒΙΝΤΕΟ: Πάτησε σε... κακοτοπιές και έχασε από τη Δόξα η Ανόρθωση στο Μακάρειο

Σπουδαία αλλά και πανάξια νίκη πέτυχε απέναντι στην Ανόρθωση η Δόξα στο Μακάρειο στάδιο, με σκορ 2-1, χάρη στα γκολ των Σαντικ και Μέσκα και ανάσανε βαθμολογικά.
 
Η ομάδα της Κατωκοπιάς, ανέβηκε στους 17 βαθμούς και έπιασε την Ομόνοια στην έβδομη θέση, ενώ η Ανόρθωση παραμένει στην κορυφή, με 26 βαθμούς και αγώνα περισσότερο από τη δεύτερη ΑΕΛ.
 
Το προφίλ του αγώνα:
Οι δύο ομάδες άρχισαν ορεξάτα τον αγώνα και έψαξαν τους χώρους για να πετύχουν το πρώτο γκολ, ωστόσο δεν βρήκαν τις μεγάλες ευκαιρίες.
 
Στο 27' της αναμέτρησης η Δόξα πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεράτ Σαντίκ.
 
Μετά από μπαλιά από δεξιά, ο Βργκοτς έκανε χέρι εντός περιοχής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.
 
Ο Σαντίκ νίκησε τον Λόρια και άνοιξε το σκορ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 50" μετά από εξαιρετική μπαλιά του Δημήτρη Χριστοφή, ο Μιχάλης Μανιάς ισοφάρισε σε 1-1. 
 
Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης και σε ένα σημείο που η Ανόρθωση έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, η Δόξα ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μέσκα.
 
Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή της Ανόρθωσης και με ένα χλιαρό σουτ κέρδισε τον Λόρια, ό οποίος έκανε κακή εκτίμηση.
Η ταυτότητα του αγώνα:

Δόξα: Παρασκευά, Μιντίκκης, Πάντιτς, Μουκτάρης, Χριστοφή, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι (46′ Γκίλσον), Οικονομίδης, Ολιβέιρα (17′ Φιρμίνο), Μέσκα, Σαντίκ.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος (67′ Καλτσάς), Σίλντενφελντ, Βργκοτς (67′ Μαργκάσα), Σελίν, Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ, Μίχα (34′ Κορέια), Χριστοφή, Κβιλιτάια (25′ Μανιάς).