Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Ομόνοια

Η ήττα του ΠΑΟΚ στην Κύπρο από την Ομόνοια και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League προκάλεσε έκρηξη στα social media από τους φίλους της ομάδας. 

Χαρακτηριστικό είναι πως στα ποστ της ΠΑΕ τόσο στο facebook όσο και στο instagram τα σχόλια που αφορούν το παιχνίδι είναι χιλιάδες! Τι γράφουν όμως στα σχόλια; Μερίδα οπαδών κάνει κριτική στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία και στη διαχείριση του Ουρουγουανού στο παιχνίδι, στις αλλαγές δηλαδή που έγιναν, αλλά κι αυτές που δεν έγιναν στο δεύτερο μέρος. Στο ότι βγήκαν οι  Ουαγκέ και Τσιγγάρας και δεν έπαιξαν καθόλου στο τέλος οι Τσόλακ και Νινούα. Αρκετοί μιλούν για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, ότι δηλαδη δέχεται εύκολα γκολ ο ΠΑΟΚ και ότι δεν έχει δοθεί απαραίτητη βαρύτητα σε αυτό. 

Η κριτική πιάνει πάντως σημαντικά και τους παίκτες. Αρκετά τα σχόλια για τους αμυντικούς, δηλαδή την παρουσία των Κρέσπο και Βαρέλα, αλλά και του Ροντρίγκο. Για τη νοοτροπία επίσης των παικτών που δεν έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα γα να κερδίσουν την Ομόνοια που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο κυπριακό πρωτάθλημα. 

Η κριτική έφτασε και πιο μακριά, στο σχεδιασμό του καλοκαιριού, ότι δηλαδή υπάρχουν κενά στο ρόστερ, ότι η ομάδα χρειάζεται πραγματική ενίσχυση τον Ιανουάριο και ότι μετά τις αποχωρήσεις και τις πωλήσεις του καλοκαιριού δεν έγιναν οι απαιτούμενες κινήσεις.

Δε λείπουν πάντως και οι πιο ψύχραιμες φωνές, όπως ότι πρέπει να στηριχθεί δηλαδή ο Πάμπλο Γκαρσία και το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει και ότι το ταμείο θα γίνει το Μάιο.