Ισοφάρισε η Ανόρθωση, αλλά απάντησε άμεσα η Δόξα

Δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί η Ανόρθωση στο Μακάρειο στάδιο, όπου αντιμετωπίζει την Δόξα, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
 
Οι κυανόλευκοι με νίκη θα κλείσουν τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ΑΕΛ και Απόλλωνας θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην πρώτη θέση.
 
Από την άλλη, η Δόξα θέλει να επανέλθει στις νίκες που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά.
 
Το προφίλ του αγώνα:

Οι δύο ομάδες άρχισαν ορεξάτα τον αγώνα και έψαξαν τους χώρους για να πετύχουν το πρώτο γκολ, ωστόσο δεν βρήκαν τις μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 27' της αναμέτρησης η Δόξα πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεράτ Σαντίκ.

Μετά από μπαλιά από δεξιά, ο Βργκοτς έκανε χέρι εντός περιοχής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Σαντίκ νίκησε τον Λόρια και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 50" μετά από εξαιρετική μπαλιά του Δημήτρη Χριστοφή, ο Μιχάλης Μανιάς ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης και σε ένα σημείο που η Ανόρθωση έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, η Δόξα ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μέσκα.

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή της Ανόρθωσης και με ένα χλιαρό σουτ κέρδισε τον Λόρια, ό οποίος έκανε κακή εκτίμηση.

Οι ενδεκάδες:

Δόξα: Παρασκευά, Μιντίκκης, Πάντιτς, Μουκτάρης, Χριστοφή, Μπόλιεβιτς, Οικονομίδης, Τραϊτσέφσκι, Ολιβέιρα, Μέσκα, Σαντίκ.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ, Μίχα, Χριστοφή, Κβιλιτάια.