«Το επιστέγασμα της δουλείας είναι ένα πρωτάθλημα, να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Στο επερχόμενο παιχνίδι με την Ένωση, τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
«Για να μην νικήσεις εννοείται ότι έκανες λάθος, δεν είναι μόνο η ατυχία και η αστοχία. Κάτι έγινε λάθος. Κάποτε τα λάθη δεν τα πληρώνεις και κάποτε τα πληρώνεις. Με την ΑΕΛ πληρώσαμε τα λάθη, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και ο αντίπαλος νίκησε. Δεν μπορεί να γίνει ανάλυση γιατί δεν έβαλε το πέναλτι ο Μάρκοβιτς ή ο Νταμπό σημάδεψε το δοκάρι. Η ανάλυση μπορεί να γίνει για το α΄ ημίχρονο που ήμασταν άνευροι χωρίς απαιτήσεις».
 
Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας είπε «ο Κατελάρης και Αγκίρε θα είναι εκτός και περιμένουμε Λάρσον, Ντιγκινί και Γιαννιώτα με τις περισσότερες πιθανότητες να τις συγκεντρώνει ο Γιαννιώτας. Πέδρο, Ρομπέρζ και Σακέτι θα είναι πανέτοιμοι».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε πως «είναι θέματα που έλαβαν χώρα μεσούσης της εβδομάδας. Η σκέψης μας είναι στο ματς με την Ένωση. Για να έχουν αξία αυτά για τα οποία δουλεύει η διοίκηση το επιστέγασμα είναι ένα πρωτάθλημα. Μετά μανίας, με κάθε τρόπο πρέπει να δώσουμε την χαρά στον κόσμο».