Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και η έκπληξη του Γκαρσία

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ την Ομόνοια και θέλει απαραίτητα την νίκη για να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση του στους 32 του Europa League.

Τα σημαντικότερα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία είναι η απουσία του Ντόουγκλας Αουγκούστο, που είναι τιμωρημένος και η ετοιμότητα του Δημήτρη Γιαννούλη.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΒΑΣΙΚΟ

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες κανονικά, ξεπερνώντας μετά τον covid-19 και την θλάση στον προσαγωγό και ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου στην Κύπρο. Το θέμα είναι αν και κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Στις δοκιμές πάντως του προπονητή του ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης συμμετείχε σε αρκετά σχήματα. Κάτι που σημαίνει ότι έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί. Αν δεν τα καταφέρει είναι ερωτηματικό αν στο αριστερό άκρο της άμυνας χρησιμοποιηθεί ο Άνχελ Κρέσπο ή κάποιος από τους δεξιοπόδαρους μπακ του Δικεφάλου.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΡΑ

Από το τι τελικά θα επιλέξει ο Γκαρσία θα καθοριστεί και η τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Με Γιαννούλη ενεργό, ο Ροντρίγκο θα είναι δεξιά και οι Βαρέλα, Κρέσπο ή Ίνγκασον στα στόπερ. Με το Κρέσπο αριστερά Βαρέλα και Ίνγκασον θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί ενώ με τον Ροντρίγκο αριστερά, ο Ουαγκέ θα ξεκινήσει στο δεξί φτερό της άμυνας του Δικεφάλου.

Στην μεσαία γραμμή αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει είναι ο Χάρης Τσιγγάρας που πήρε φανέλα βασικού και στον αγώνα με την Αϊντχόφεν. Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός θα καλύψει το κενό του Αουγκούστο και θα αγωνιστεί λίγο πιο πίσω από τους Σβαμπ και Καντουρί. Η εναλλακτική είναι η χρησιμοποιήσει του Μουργκ σε θέση «10» ωστόσο το σχήμα με το Τσιγγάρα φαίνεται πως έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Στην επίθεση τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα με Τζόλη, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Σβιντέρσκι να αποτελούν τις αιχμές του Δικέφαλου.

Πηγή: sport24.gr