Πρόσω ολοταχώς για ανέγερση νέου γηπέδου του Ολυμπιακού στο Τσέρι

Το αίτημα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την κατασκευή νέου γηπέδου και προπονητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Τσερίου, συζητήθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την κατασκευή νέου γηπέδου και προπονητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Τσερίου, συζητήθηκε σε σημερινή συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο Αλέξη Μαυρομμάτη και τον Γενικό Αρχηγό ποδοσφαίρου Χριστόφορο Τορναρίτη του Σωματείου Ολυμπιακού Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΑ, το Σωματείο θα υποβάλει σχετικά έγγραφα για το αίτημα του και ο ΚΟΑ θα εξετάσει το θέμα.
 
Εκ μέρους του Οργανισμού παρέστησαν, επίσης, ο προϊστάμενος οικονομικής διαχείρισης Βάσος Κουτσιούντας, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και οι λειτουργοί  Βασίλης Ζούμπος (τεχνικές υπηρεσίες) και Ανδρέας Μαρκίδης (Διοίκηση). σημερινή συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο Αλέξη Μαυρομμάτη και τον Γενικό Αρχηγό ποδοσφαίρου Χριστόφορο Τορναρίτη του Σωματείου Ολυμπιακού Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΑ, το Σωματείο θα υποβάλει σχετικά έγγραφα για το αίτημα του και ο ΚΟΑ θα εξετάσει το θέμα.
 
Εκ μέρους του Οργανισμού παρέστησαν, επίσης, ο προϊστάμενος οικονομικής διαχείρισης Βάσος Κουτσιούντας, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και οι λειτουργοί  Βασίλης Ζούμπος (τεχνικές υπηρεσίες) και Ανδρέας Μαρκίδης (Διοίκηση).
 
Πηγή: ΚΥΠΕ