«Έπρεπε να πουλήσουμε τον Μέσι το καλοκαίρι, δεν θα πληρωθούν οι παίκτες τον Γενάρη»

Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μίλησε ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου.

Στις 27 Νοεμβρίου, η προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σχετικά με το «ακανθώδες» ζήτημα της περικοπής στην μισθοδοσία.

Και σήμερα (3/12) ο προσωρινός πρόεδρος των Καταλανών, Κάρλες Τούσκετς, προχώρησε σε λεπτομέρειες της συμφωνίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1».

«Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Κανονικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δύο πληρωμές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Ιούλιο. Αλλά εφέτος δεν θα λάβουν τίποτα τον Ιανουάριο. 'Όπως και άλλα μπόνους που είχαν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για την κατάκτηση τίτλων. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι ανησυχητική, αλλά υπάρχει ελπίδα» είπε ο Τούσκετς εκφράζοντας, επίσης, την άποψη ότι θα έπρεπε οι Καταλανοί να πουλήσουν τον Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι. 

«Από οικονομικής άποψης θα έπρεπε να γίνει. Θα βοηθούσε και με ρευστό από τη μεταγραφή, αλλά και θα γλιτώναμε ένα βαρύ συμβόλαιο. Θα έπρεπε, βέβαια, να υπάρχει συναίνεση και από το προπονητικό επιτελείο και αυτό δεν είναι θέμα της διοίκησης» ήταν τα λόγια του. 

Πηγή: sdna.gr