Μπεργκ: Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αύριο, όμως θα είμαστε ανταγωνιστικοί

Στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 

Ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε πως αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στην ενδεκάδα της, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί.

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και δύσκολο να πάρουμε βαθμούς. Όμως είναι πολύ βοηθητικά τα παιχνίδια για την ανάπτυξη της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Όσον αφορά τις διαφορές του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα ο Νορβηγός τεχνικός είπε πως «ο προηγούμενος προπονητής είχε φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο σύστημα. Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλές μονάδες. Έρχονται ξέροντας ότι αν κερδίσουν θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Εμείς έχουμε προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Παίζουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες, θα κάνουμε αλλαγές και θα έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι που έρχεται. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κομμάτι  της διαδικασίας ανάπτυξης».

«Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας. Στην αρχή της σεζόν προτεραιότητα ήταν η Ευρώπη, υπήρχαν παιχνίδια που αλλάζαμε όλη την ενδεκάδα και κερδίζαμε. Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αύριο, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», κατέληξε ο Χένινγκ Μπεργκ