Αφαιρέθηκαν πανό στο «Άνφιλντ» για να επιστρέψει ο κόσμος (pic)

Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο και τον επαναληπτικό των «16» του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα επιστρέψουν στις εξέδρες του Άνφιλντ την προσεχή Κυριακή και για τον λόγο αυτό αφαιρέθηκαν ορισμένα πανό που είχαν τοποθετηθεί. 

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας πριν από μερικούς μήνες, τα γήπεδα των ομάδων της Premier League γέμισαν με πανό προκειμένου να καλυφθεί η άσχημη εικόνα των άδειων καθισμάτων στις εξέδρες από τη στιγμή που δεν θα μπορούσε ο κόσμος να βρεθεί εκεί. 

Πλέον, με την άρση του εθνικού lockdown στην Αγγλία και με το Λίβερπουλ να είναι στο επίπεδο 2, μπορούν οι οπαδοί να επανέλθουν στο «Άνφιλντ» και αυτό αναμένεται να γίνει το βράδυ της Κυριακής στο ματς με την Γουλβς για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ορισμένα από τα πανό που είχαν τοποθετηθεί στις εξέδρες του γηπέδου αφαιρέθηκαν και πλέον προγραμματίζεται ο τρόπος και τα σημεία στα οποία θα τοποθετηθεί ο κόσμος, που δεν θα ξεπεράσει τις 2.000. 

Πηγή: gazzetta.gr