Κανείς δεν μένει πια στο απυρόβλητο-Τελικός για την Ομόνοια με ΑΠΟΕΛ

Έντονο προβληματισμό έφερε στις τάξεις της Ομόνοιας, το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ερμή, στο στάδιο ΓΣΠ, το οποίο άφησε τους πράσινους εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή.
 
Το πέμπτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, έφερε νέα μουρμούρα στους οπαδούς των πρασίνων, οι οποίοι τα βάζουν με τον προπονητή και τους παίκτες τους, οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησαν ουσιαστικά τον αντίπαλο και μοιραία δεν πήραν τη νίκη.
 
Το πρόβλημα στο σκοράρισμα, επανήλθε στο προσκήνιο, αφού οι επιθετικοί της Ομόνοιας δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα, γεγονός που επίσης συζητείται έντονα μεταξύ των φίλων της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν μια πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή περίοδο.
 
Στο απυρόβλητο, δεν μένει πλέον ούτε ο Χένινγκ Μπεργκ, με μερίδα του κόσμου να διαμαρτύρεται γιατί δεν προβαίνει σε αλλαγές, από τη στιγμή που η ομάδα δείχνει αρνητικά στοιχεία στο γήπεδο.
 
Σημειώνεται ότι η Ομόνοια, στο παιχνίδι με τον Ερμή είχε δύο πέναλτι, τα οποία δεν της δόθηκαν και δίκαια φωνάζει για τη διαιτησία, αφού σε μια κακή της μέρα, θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο. Όμως, αυτό δεν αναιρεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα πολλών ποδοσφαιριστών της ομάδας της Λευκωσίας.
 
Για τους πράσινους, καθοριστικός είναι ο επόμενος αγώνας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη, θα αυξηθεί η μουρμούρα και δεν αποκλείεται να προκύψουν αλυσιδωτές εξελίξεις.
 
Στο μεταξύ, η Ομόνοια δίνει την Πέμπτη τον τελευταίο της αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: