Παίκτης που πέρασε από το κυπριακό ποδόσφαιρο μίλησε για «στημένο» αγώνα

Στην αποκάλυψη πως αγωνίστηκε σε στημένο αγώνα στην Κύπρο προέβη ο Αλεξάντρου Ιάκομπ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα www.gsp.ro. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής έπαιξε στην ομάδα της Άχνας τη σεζόν 2015-16, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην Πάφο.

Ο 31χρονος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως «όταν αγωνιζόμουν στον Εθνικό αντιλήφθηκα νωρίς σε ένα ματς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατάλαβα κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι έπρεπε να τελειώσει με ισοπαλία. Ένας συμπαίκτης μου, που σημείωσε εφτά γκολ, εκ των οποίων τα πέντε από το σημείο του πέναλτι αστόχησε σε εκείνο το παιχνίδι. Αμέσως συνειδητοποίησα ότι κάτι συνέβαινε. Ζήτησα αλλαγή, αλλά είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από το 50ό λεπτό», 

Παράλληλα ο Ιάκομπ ανέφερε πως «ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 80’. Ο αγώνας συνεχιζόταν μέχρι να μας ισοφαρίσουν. Στο 90+ 10’ μας ισοφάρισαν 2-2. Ο αρχηγός της ομάδας μας, ο οποίος ήταν κεντρικός μέσος, έγινε κεντρικός αμυντικός τα τελευταία 10 λεπτά. Μετά από αυτόν τον αγώνα είπα ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Κύπρο».