Έκαναν 75 τελικές σε δυο ματς και μπήκαν... δυο γκολ!

Σε «Γκούντισον Παρκ» και «Χόθορνς» η στατιστική των αναμετρήσεων της Premier League έγραψε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες για γκολ από κάθε άλλη φορά για φέτος κι όμως μόλις δυο φορές η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Η Λιντς έφυγε από το Λίβερπουλ παίρνοντας όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση με την Έβερτον χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ραφίνια με σουτ έξω από την περιοχή στο 79ο λεπτό.

Αντίθετα, η Γουέστ Μπρομ υποδέχθηκε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με το τελικό 1-0!

Στο ματς του «Χόθορνς» σημειώθηκαν οι περισσότερες τελικές προσπάθειες για γκολ σε ένα ματς για το φετινό πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να φτάνουν συνολικά στις 39! Στο «Γκούντισον Παρκ», έγιναν 36 τελικές λίγη ώρα νωρίτερα κι όμως σε καθένα από αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκε μόλις από ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Έβερτον – Λιντς οι 20 τελικές στο πρώτο μέρος ήταν οι περισσότερες που είχαν καταγραφεί σε ένα 45λεπτο οποιουδήποτε αγώνα της Premier League για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.