Τα μηνύματα του Κετσπάγια δείχνουν ενίσχυση το Γεννάρη-Ανησυχία για Ελουντού

Η Ανόρθωση μπορεί να κέρδισε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 4-2 στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν ήταν η επικράτησή της, αφού έδειξε τρανταχτές αδυναμίες και σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν ήταν η ομάδα που θέλει να βλέπει ο Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Για να γίνει αυτό, κάποιοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν κουβαλώντας μαζί τους πλούσιο βιογραφικό, πρέπει να αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές και να δείξουν στο γήπεδο ότι μπορούν να βοηθήσουν την Ανόρθωση.
 
Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Χουσμπάουερ ήταν απογοητευτικός, παρότι κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 1-0, ενώ ο Ντορ Μίχα, με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις, σε όλες τους τις εμφανίσεις μέχρι στιγμής κινείται στη μετριότητα.
 
Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, για να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να γεμίσουν τα παπούτσια του Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος την περσινή χρονιά, αγωνιζόταν στην ίδια θέση, έχοντας καταγράψει εξαιρετικά στατιστικά.
 
Ερωτηθείς για το αν περιμένει περισσότερα από τους δύο παίκτες, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου, ο Τιμούρ Κετσπάγια, είπε ότι «περιμένουμε», χτυπώντας καμπανάκι σε Χουσμπάουερ και Μίχα, ώστε να ανεβάσουν την απόδοσή τους ενόψει της συνέχειας.
 
Πίσω από αυτό το «περιμένουμε», γνωρίζοντας πως ο Κετσπάγια θέλει πάντα να παίζουν όσοι μπορούν να αποδώσουν στο 100%, ίσως να κρύβεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Αν ο Γεωργιανός τεχνικός δει στους εναπομείναντες αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο ότι η ομάδα του δεν βελτιώνεται, σίγουρα θα ψάξει για εναλλακτικές λύσεις, ώστε να οδηγήσει την Ανόρθωση στην επίτευξη των στόχων της.
 
Στο παιχνίδι με την Ένωση πάντως, ο Μίχα δεν χρησιμοποιήθηκε στη φυσική του θέση, αφού κλήθηκε να παίξει ως δεξιός ακραίος επιθετικός, πράγμα που ο Κετσπάγια είχε πράξει σε πολλές περιπτώσεις την περσινή χρονιά και με τον Ράγιος.
 
Ο προπονητής της Ανόρθωσης, παραδέχθηκε πως το πείραμα δεν πέτυχε, αφού όπως ανέφερε «προσπαθήσαμε να δούμε κάτι διαφορετικό και δείξαμε πως δεν μπορούμε για το διαφορετικό».
 
Πλέον, μένει να δούμε, αν θα δουλέψει τον Μίχα στην προπόνηση για να τον δοκιμάσει εκ νέου στη συγκεκριμένη θέση ή εάν θα επιστρέψει στις επιλογές των καθαρόαιμων ακραίων επιθετικών, όπως είναι οι Χριστοφή, Καλτσάς, Ελουντού, αλλά και ο Οκριασβίλι.
 
Σε αναμμένα κάρβουνα για τον Ελουντού
Την ίδια ώρα, ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, για τον τραυματισμό του Τσαρλς Ελουντού, στην τελευταία φάση του αγώνα και σε ένα φάουλ που δέχθηκε από αμυντικό της Ένωσης.
 
Ο μικρόσωμος ακραίος επιθετικός της Κυρίας, αποχώρησε σφαδάζοντας από το γήπεδο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με την ευχή των ανθρώπων της Ανόρθωσης να μην είναι σοβαρός.
 
Στο μεταξύ, ένα από τους επόμενους δύο αγώνες της Ανόρθωσης, με Δόξα ή Πάφο, θα χάσει ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος δέχθηκε την τρίτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: