Ξέραναν τη Λίβερπουλ στο 93' οι «Γλάροι»

Μπράιτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα ματς που τα είχε όλα αλλά νικήτρια καμιά ομάδα! Οι «Reds» προηγήθηκαν στο σκορ με τον «καυτό» Ζότα, ωστόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ισοφαρίστηκαν από τους «γλάρους» χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρος.

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη στο ματς να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φαμπίνιο με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε για τον Σαλάχ, ο οποίος ξέφυγε από τον Ντανκ, έκανε και το σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Οσο κυλούσαν τα λεπτά η Μπράιτον έβρισκε ρυθμό και στο 10’ o Μοπέ με ωραία πάσα έδωσε στον Κόνολι, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Άλισον, αλλά δεν ευστόχησε, καθώς, η μπάλα μετά από το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μπράιτον είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς για να ανοίξει το σκορ. Ο άπειρος Ουίλιαμς ανέτρεψε τον Κόνολι στην μεγάλη περιοχή και ο Ατγουελ έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μοπέ ήταν αυτός οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς αστόχησε από τα εννέα μέτρα.

Πηγή: gazzetta.gr