Έσταξε μέλι για τη Γρανάδα ο Μπεργκ-«Παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βελτιώσουν»

Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με αντίπαλο τη Γρανάδα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην ομώνυμη πόλη έδωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ.
 
Όπως ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός προπονητής «η Γρανάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και παίξουμε γρήγορα ώστε να σκοράρουμε. Είναι μια ομάδα με φυσικές δυνάμεις, είναι ποιοτική και είναι ένα καλό τεστ για εμάς».
 
Για το κατά πόσον μπορεί η Ομόνοια να προκριθεί, είπε ότι «είναι δύσκολο να προκριθούμε. Ακόμα και ισοπαλίες να φέρουμε, είναι δύσκολο. Ήταν ισοδύναμα τα παιχνίδια, ίσως στα δύο τελευταία οι αντίπαλοι μας να ήταν καλύτεροι. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε, να διδαχθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Το επίπεδο της Γρανάδα είναι ψηλότερο από αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς».
 
Σε ότι αφορά στα κλειδιά που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, ο κ. Μπεργκ είπε πως «πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και ταχύτητα όταν έχουμε την κατοχή και είμαστε την επίθεση. Είναι καλό για εμάς, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να μάθουμε».
 
Σημείωσε επίσης για τα δυνατά σημεία του πρώτου αγώνα ότι «είχαμε καταφέρει να τα περιορίσουμε. Αν δεν μέναμε με 10 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η Γρανάδα έπαιζε πιο γρήγορα. Περιμένουμε και αυτό αύριο, είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο μέρος και βελτιωθήκαμε. Δεν θέλω να επεκταθώ για το 2-0, καταφέραμε να μικρύνουμε τις διαφορές. Είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βελτιώσουν».