Σε αναμμένα κάρβουνα η Ανόρθωση μετά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού

Σε συναγερμό βρίσκονται άπαντες στην Ανόρθωση, μετά τον εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων, τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.
 
Τα θετικά κρούσματα, στην ομάδα της Αμμοχώστου έρχονται να προστεθούν στα δύο προηγούμενα που είχαν εντοπιστεί στις τάξεις της Ανόρθωσης, τα οποία αφορούσαν ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε αισθανθεί συμπτώματα και απομονώθηκε μέχρι το αποτέλεσμα του τεστ του, αλλά και τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος βρέθηκε θετικός μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της εθνικής Αρμενίας.
Μετά τα δύο νέα κρούσματα, η Ανόρθωση ανησυχεί κατά πόσον υπήρξε διασπορά στην ομάδα, κάτι που θα διαφανεί από τα τεστ, στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές εντός της ημέρας.
 
Σημειώνεται ότι από τεστ αναμένεται να περάσει και η ΑΕΛ, η οποία αντιμετώπισε την Ανόρθωση στον αγώνα της Κυριακής στο Τσίρειο στάδιο.
 
Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Κυρίας που βρέθηκαν θετικοί, δεν θα αγωνιστούν απέναντι στην ΕΝΠ, το ερχόμενο Σάββατο, ενώ εκτός θα είναι λόγω τραυματισμού και ο Οκριασβίλι.