Και πάλι μπροστά στο σκορ ο Απόλλωνας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στην Αρένα με αέρα εποχή ο Απόλλωνας, ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, σε παιχνίδι που διεξάγεται για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ευελπιστούν ότι στο ντεμπούτο του ο Γιάννης Πετράκης, θα μπει με το δεξί, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Από την άλλη η ΑΕΚ, θα επιδιώξει να πάρει την τέταρτη της σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας, αφού προέρχεται από τις επιτυχίες με ΑΠΟΕΛ, 3-0, ΑΕΛ 2-1 και Δόξα 2-0.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας με νίκη πιάνει την Ανόρθωση στην πρώτη θέση, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε νωρίτερα από την ΑΕΛ.
Καλύτερος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ο Απόλλωνας, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει την υπεροχή του σε ευκαιρίες.

Αυτά, μέχρι το 29ο λεπτό, όταν ο Πίττας άνοιξε το σκορ, με σλάλομ του Γιάννη Πίττα, ο οποίος στη συνέχεια κεραυνοβόλησε τον Τέουκενσς για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα αγώνα κέντρου.

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, η ΑΕΚ, βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, με τον Ακοράν Ρέγιες, ο οποίος μπήκε στην περιοχή μετά από ατομική ενέργεια και με ένα φοβερό σουτ νίκησε τον Δημητρίου για το 1-1.

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Λεμεσού σκόραρε ο Ντιγκινί, καθώς στο 72' έγινε δέκτης της μπάλας στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Τζοάν Καρίγιο): Τέουνκενς, Φερνάντεθ, Θάντι, Μ. Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Νάντο, Σπιρόφσκι, Χέιτλι, Ναράνχο, Σπόλιαριτς, Μακρής.

Απόλλων (Γιάννης Πετράκης): Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε, Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Πίττας, Ντιγκινί, Μπέντσοπ.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας