Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας σε Ανόρθωση για το αίτημα μεταφοράς του αγώνα

Στην αρνητική απάντηση της Νέας Σαλαμίνας, μετά το αίτημα της Ανόρθωσης για μεταφορά του αγώνα από Σάββατο σε Κυριακή, λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Δερύνεια, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
«Πρώτα είχε δημοσιευτεί στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και έπειτα επικοινώνησε η Ανόρθωση μαζί μας για μια εκδήλωση που δεν είναι υπό την αιγίδα τους Δήμου Αμμοχώστου. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα και θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Να σημειώσουμε πως κόσμος της Ανόρθωσης δεν θα υπάρχει στο γήπεδο, επίσης προγραμματίζουμε τη δική μας εκδήλωση, ενώ αν μας έλεγαν για Παρασκευή τότε θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά. Πίσω απ’ την πρόταση αυτή υπάρχει και το θέμα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης που τελειώνουν την Τετάρτη το βράδυ τις υποχρεώσεις και θα κάνουν αγώνα δρόμου. Από εκεί και πέρα αν πάμε την Κυριακή, μετά θα έχουμε και παιχνίδι την Τετάρτη», ανέφερε για το αίτημα της Ανόρθωσης.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η Ανόρθωση έκανε το αίτημα, καθαρά για τους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές, είπε «αυτό το αφήνω στη δική σας κρίση και του φίλαθλου κοινού. Εμείς βάζουμε τα δεδομένα κάτω και αποφασίζουμε. Δεν υπήρχε λόγος να μεταφερθεί το παιχνίδι Κυριακή και όχι την Παρασκευή».