powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η έξοδος από το μαιευτήριο του «Ζούζουνελ» με το γιο του!

 
 
«Πάμε γιέ μου! Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο, αγάπη μου, στο πλάι μας κι εσύ, οι τρεις μαζί χέρι χέρι!»
 

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Λένα Δροσάκη και ο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν γονείς στις 22 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη έγιναν γονείς!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση ότι έγινε μπαμπάς ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο, κρατώντας τον γιο του.

«Πάμε γιέ μου! Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο, αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! @lenakidrs αγάπη μου, στο πλάι μας κι εσύ, οι τρεις μαζί χέρι χέρι!!! @kdeliveliotou σ’ευχαριστούμε για όλα!!!», έγραψε στη λεζάντα τουο.

Να θυμίσουμε πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στα Βραχνέικα, μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης και οι καλεσμένοι ήταν μόλις 25 άτομα!

;