powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Συντονίζονται ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων Χριστοδουλίδης και Δένδιας

Συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια θα έχει την Παρασκευή στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συζήτηση των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να περιστραφεί γύρω από ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, ενόψει και του προσεχούς Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της 13ης Ιουλίου. 
 
Σύμφωνα με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έμφαση θα δοθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην τουρκική παραβατικότητα, στο Κυπριακό και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες στην περιοχή. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;