Έτοιμα είναι τα μηχανογραφικά συστήματα του Υπουργείου Εργασίας για να δεχθούν τις νέες αιτήσεις εργαζομένων για τα ειδικά επιδόματα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, έουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου οι αιτήσεις που αφορούν την Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών, το Ειδικό Επίδομα Ασθενείας και το Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων.
Σημειώνεται πως οι νέες αιτήσεις αφορούν την περίοδο από τις 13 Απριλίου, μέχρι τις 12 Μαΐου.
Μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργειου ο κάθε εργοδτούμενος που εμπίπτει στις διατάξεις των αντίστοιχων Σχεδίων μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση.
Σε ανάρτηση της στο twitter, η κ. Αιμιλιανίδου σημειωνει πως για τη νέα περίοδο από 13 Απριλίου μέχρι 12 Μαΐου θα πρέπει όλοι όσοι επιθυμούν να αιτηθούν για τα ειδικά επιδόματα, να υποβάλουν νέα αίτηση για τις νέες ημερομηνίες.
Για τη νέα περίοδο από 13 Απριλίου μέχρι 12 Μαΐου θα πρέπει όλοι όσοι επιθυμούν να αιτηθούν για τα ειδικά επιδόματα, να υποβάλουν νέα αίτηση για τις νέες ημερομηνίες. https://t.co/zfiFmJBr5F
— Zeta Emilianidou (@ZetaEmilianidou) May 6, 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: