Πυρά Μαχητών σε «πορτοκαλιά κοντραμπάντα» και «εντεταλμένο μαυροκόρακα»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης με ανακοίνωση που εξέδωσαν, στην οποία αναφέρονται στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργο Πάπουτσο, αλλά και τον διαιτητή της χθεσινής (5/2) αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, Βασίλη Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση 06.02.2020

Προσπαθούμε πάντα να μην τοποθετούμαστε εν βρασμώ ψυχής αλλά αφού δούμε την κατάσταση πιο σφαιρικά. Αν γράφαμε ψες ίσως να χάναμε και το δίκαιο μας αλλά από την άλλη, από ψες μέχρι σήμερα μόνο αδικημένοι δεν ακούσαμε ότι ήταν το αντίπαλο κατεστημένο.

Την κατάσταση την είχαμε αηδιάσει από τον καιρό που ήμασταν ακόμα ενεργοί στα γήπεδα, πόσο μάλλον τώρα που το γήπεδο θεωρείται μια εντελώς ξένη κατάσταση για τον οπαδό, αφού πλέον όλοι βολεύονται χωρίς φωνές και πολλά πολλά να κάνουν την “δουλειά” τους.

Έτυχε δύο μέρες πριν ο πρώτος εικονιζόμενος και πρόεδρος των διαιτητών Κύπρου να παπαγαλίσει σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες ή εκπομπές για την απόφαση της καθόδου ξένων διαιτητών. Δήλωσε μάλιστα πως οι ξένοι διαιτητές δεν είναι “Μεσσίες” αλλά λάθη κάνουν όλοι. Αλήθεια κ.Πάπουτσε; Αν δεν ήσασταν και εσύ πορτοκαλοκαθοδηγούμενος θα λέγατε τα ίδια και σήμερα; Αν θεωρείται την κάθοδο ξένων διαιτητών οπισθοδρόμηση τότε η χθεσινή διαιτησία του εντεταλμένου μαυροκόρακα τι είναι;

Όσο για σένα Βασίλη δεν ήταν κάτι που δεν γνωρίζαμε. Το έχεις αποδείξει πολλάκις ποιος είσαι και τι συμφέροντα εξυπηρετείς. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Τις τελευταίες μέρες έγινε αρκετός ντόρος για τα διαιτητικά λάθη, αλλά κάποιοι σας είπαν να κλείσετε τ’ αυτιά σας και να δουλέψετε αμερόληπτα. Όντως αυτό έκανες εσύ αλλά αντί τ΄αυτάκια σου έκλεισες τα μάτια. Τόσο εσύ όσο και η διαιτητική σου ομάδα ψες κάνατε όσα έπρεπε για να έρθει η ομάδα του κατεστημένου ισοπαλία. Γιατί αυτό μπορεί να κάνει φέτος απέναντι στην δική μας. Να παίρνει μια ισοπαλία όταν οι διαιτησίες είναι 90-10 υπέρ τους.

Τα πορτοκαλιά κοντραπάντα όμως έχουν ημερομηνία λήξης. Θα πάθουν αυτό που φοβούνται και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε… Η εκθρόνιση τους είναι όσο πιο κοντά από ποτέ. Το τέλος έρχεται και δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο. Και κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε. Αυτοί που προσκύνησαν κομματικά στελέχη για τον πρώην αντιπρόεδρο του σωματείου τους που τώρα βρίσκεται στα κατεχόμενα, αυτοί που υπέγραφαν την υπουργοποίηση ιωνά και αυτοί που ακόμα κρατούν στο προσκήνιο το κόμμα της πινδάρου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να τα βάζουν με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Υ.Γ. Πως πήγε η παρακολουθήση του αγώνα από την πληρωμένη γιγαντοοθόνη ρε "εκ φύσεως"; Τσιράκια της δεκάρας.

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - MAXHTEC 1994