Τρομερές καταγγελίες ΑΠΟΕΛιστών για κλουβί ζώων, απειλές σε γυναικόπαιδα και κατά συρροή δολοφόνους

Ανακοίνωση καταπέλτη εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με τα χθεσινά (5/2) γεγονότα έξω από τη Νότια κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.
 
Ο Παν.Συ.Φι των γαλαζοκιτρίνων εξαπολύει επίθεση διαρκείας προς την κυβέρνηση και την Αστυνομία σχετικά με την απόφασή τους να περικυκλώσουν τον κόσμο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 
 
Η ανακοίνωση:
 
«Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ακολούθησε την μεγαλειώδη πορεία των οργανωμένων αλλά και αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν μεγάλο παρών έξω από το φυσικό μας σπίτι, το νότιο πέταλο.
 
Τα χθεσινά τραγελαφικά γεγονότα απέδειξαν όλα όσα υποστηρίζουμε εδώ και τόσο καιρό. Πως όλοι αυτοί που «κόπτονται» για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, με το νόμο-έκτρωμα που έχουν ψηφίσει, σκοπός τους δεν είναι να εκλείψει η βία από τα γήπεδα, αλλά μοναδικός τους σκοπός είναι να διώξουν τους οργανωμένους οπαδούς μέσα και έξω από αυτά.
 
Αποδείχθηκε πως όλα όσα λένε μπροστά από τις κάμερες είναι τραγικά ψέματα. Δεν θέλουν τους οργανωμένους, θέλουν απλά γήπεδα εκκλησίες, θέλουν τον κόσμο να βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση για να πλουτίζουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη βρώμικη ιστορία. Δεν θέλουν αγωνιστικές νεολαίες αλλα μόνο ελεγχόμενα κοιμώμενα κομματόσκυλα να τους γλύφουν για διορισμούς, να σκάζουν και να μην αντιδρούν σε κοινωνικές αδικίες και εθνικές προδοσίες.

Από τη μέρα που ανακοινώσαμε ότι θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι έξω από το γήπεδο, οι αρχηγοί των ένστολων χουλίγκαν ξεκίνησαν τις απειλές απέναντι σε ανθρώπους του επίσημου ΑΠΟΕΛ. Εχθές είδαμε έξω από το γήπεδο σκηνές που θα ζήλευαν στην Πιονγκγιάνγκ, αυτοί οι απίστευτοι τύποι έστησαν κλουβί σαν αυτά των ζωολογικών κήπων με αμέτρητες δυνάμεις καταστολής να παρατάσσονται γύρω από αυτό περιμένοντας να μπούμε σαν τα ποντίκια μέσα στην φάκα!
 
Ετοίμασαν το τέλειο σκηνικό πολέμου μέσα σε ένα γεμάτο από κάμερες στραμμένες μέσα στο κλουβί-αίσχος το οποίο είχαν δημιουργήσει. Το πόσο πολύ ήθελαν να γίνουν επεισόδιά δεν μπορούσαν να το κρύψουν καθώς ώρες πριν να αφιχθεί η πορεία απειλούσαν γυναικόπαιδα που ήθελαν να εισέλθουν στον «χώρο» πως είναι καλύτερα να μην μπουν στο χώρο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αφού «θα είναι επικίνδυνα». Πως γνώριζαν οι ένστολοι χούλιγκαν πως θα γίνουν επεισόδια πριν καν ξεκινήσουμε εμείς από το Σύνδεσμο; Από ποιον πήραν εντολές να απειλούν και να εκφοβίζουν κόσμο χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό; Γιατί δεν άφησαν να κυλήσουν όλα ομαλά όπως την τελευταία φορά που είχαμε στύσει γιαντοοθόνη με τον απόλλωνα;

Όταν καταφθάσαμε στο γήπεδο, πιστέψαμε πως η αστυνομία περίμενε στον περιφραγμένο χώρο κατάδικους επαγγελματίες και κατά συρροή δολοφόνους. Σε μια «ελεύθερη» χώρα, η αστυνομία συμπεριφέρθηκε σε απλούς οπαδούς σαν να πρόκειται για επικίνδυνους εγκληματίες. Η εντολή που είχαν από πάνω ήταν να προκαλέσουν την αντίδραση των οπαδών, έτσι ώστε να δημιουργηθούν επεισόδια και να βγαίνουν να μας λένε για κάρτες για χούλιγκαν αλλα και να καταστρέψουν μαζικά ζωές στα δικαστήρια, με τους ποινικούς ανακριτές να βρίσκονται επι τόπου! Εμείς, πρώτα από όλα ως ελεύθεροι άνθρωποι και μετά ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, είχαμε χρέος να προστατέψουμε τα μέλη μας, αλλά και όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μέσα και έξω από το γήπεδο και έτσι πήραμε την απόφαση να φύγουμε από το χώρο του γηπέδου. Πήραμε την απόφαση να μην επιτρέψουμε στο κράτος της μπατσοκρατίας να εφαρμόσει τα σχέδια της Πινδάρου για να πλήξουν τους ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επιστροφή μας στον σύνδεσμο υπήρξε ολονύχτια παρακολούθηση από τα σαΐνια της αστυνομίας με τα νέα παιχνιδάκια τους τα drone με κάμερες υψηλής ευκρίνειας, χωρίς να έχει υπάρξει το παραμικρό!

Οι μάσκες έπεσαν, η συμπεριφορά και η προκλητικότητα της αστυνομίας έδειξε πως πολεμούν με λύσσα εμάς τους οργανωμένους οπαδούς. Μόνο και μόνο η κινητοποίηση τόσων πολλών αθέμιτων μέσων επειδή είπαμε πως θα έρθουμε να δούμε την ομάδα μας, σας έχει ρεζιλέψει. Ήρθαμε, σας είδαμε, σας περιπαίξαμε και φύγαμε. Τόσο ανόητοι είσαστε. Να είστε έτοιμοι λοιπόν γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να ανακοινώσουμε ξανά την παρουσία μας έξω από τα γήπεδα.
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ»