Η αναφορά του Ηλία στην κριτική που δέχεται στην Κύπρο

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε αγώνα της ομάδας του, παρέθεσε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αγώνα με την Ένωση και την ήττα των κιτρινοπράσινων με ανατροπή, για το επικείμενο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στην Αρένα (8/2) και για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του. Μετά τις δηλώσεις του κόουτς της ΑΕΚ, έγινε παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων στην παρουσία και του Τεχνικού Διευθυντή, Άρναλ Κόντε.

«Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτρια. Έχουμε δύσκολο αγώνα, όλα τα ματς είναι δύσκολα, στόχος μας σε κάθε παιχνίδι οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τον αγώνα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Θάντι, Άμπραχαμ, Φακούντο και Γιάννου, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς αλλά είναι δύσκολο να προλάβουν», είπε στις πρώτες του τοποθετήσεις.

«Νομίζω ότι αρχίσαμε το ματς καλά με την Ένωση, μετά για περίεργο λόγο η καλή εμφάνιση του πρώτου 30λεπτου δεν συνεχίστηκε, μας προβλημάτισε και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Προσπαθώ να σκεφτώ πόσα γκολ δεχθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια, δεχθήκαμε εύκολα γκολ και αδικήσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Εμείς καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να σκοράρουμε όμως πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι για να μην δεχθούμε γκολ. Δουλειά για να είμαστε καλύτεροι για τον επόμενο αγώνα», τόνισε.

«Σίγουρα, είμαστε στην Κύπρο, κάθε μέρα δέχομαι κριτική. Με την ΑΕΛ κερδίσαμε με τριάδα στην άμυνα, με την Άχνα το ίδιο. Με την Ένωση τα πρώτα 30 λεπτά παίζαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Όλοι κρινόμαστε βάση του αποτελέσματος, δεν κερδίσαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Στεναχωριέμαι όταν χάνει η ομάδα, νιώθω τον κόσμο»

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη