Δεν κρύφτηκε ο Σωφρόνης-«Αυτό που μας πλήγωσε πάρα πολύ...»

Την ήττα από την ΑΕΛ αφήνουν πίσω τους τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, όπως τόνισε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν το ματς με την Ένωση. 

Ο Κύπριος κόουτς αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε η ομάδα του μετά την αποτυχία στο λεμεσιανό ντέρμπι. 

Αναλυτικά:

«Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Οι στόχοι που έχουμε βάλει παιχνίδι με παιχνίδι υλοποιούνται. Είμαστε κοντά σε αυτούς τους ανταγωνιστές μας με μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε το τελευταίο δίμηνο. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τους παίκτες και για όσους βρίσκονται στο Κολόσσι. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς. Από χθες ο Έκτορ έχει μπει στις προπονήσεις. Ο Σάσα όπως γνωρίζεται θα είναι εκτός αποστολής. Σελίμοβιτς και Γιαννιώτας είναι τιμωρημένοι. Είδαμε την Ένωση και έχει κάνει φοβερό παιχνίδι με την ΑΕΚ, είμαστε έτοιμοι για τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν».

«Κοιτάξτε, αυτό που μας πλήγωσε πάρα πολύ είναι ο τρόπος που μειώθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πριν τρεις μήνες αρκετοί είπαν ότι δεν θα βρίσκεται στην εξάδα. Είμαστε εκεί, θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος με στόχους. Αυτός είναι ο Απόλλωνας. Το τι έφταιξε; Ο αντίπαλος το ήθελε παραπάνω. Η αμυντική γραμμή που έπαιξε με την ΑΕΛ έχει κερδίσει όλα τα ντέρμπι. Δεν ήταν στη μέρα τους, όμως δεν πρέπει να μηδενίζουμε τις δέκα νίκες που έκαναν στο πρωτάθλημα. Είναι έτοιμοι ν’ ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές».

«Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την ΑΕΛ. Ο κάθε αντίπαλος δεν μας απασχολεί τι προβλήματα έχει. Ασχολούμαστε μόνο με το δικό μας σπίτι. Χάσαμε τον Γκαγκπέ με ένα σοβαρό τραυματισμό και αυτό μας επηρέασε. Με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Αν κερδίζαμε την ΑΕΛ και χάναμε από το Παραλίμνι, τι διαφορά έχει; Το 2017-18 κάναμε απίστευτη χρονιά και στο τέλος δεν πήραμε κάτι. Εκεί θα κριθούν όλα για το τι θα κάνουμε τη φετινή χρονιά. Περάσαμε αρκετές ομάδες και είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους. Σίγουρα πιστεύω στην ομάδα και οι παίκτες στους εαυτούς τους. Κάποιοι έτρεξαν και ανέφεραν ότι υπάρχει θέμα με την αμυντική μας γραμμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: