«Όταν είναι εναντίον του ΑΠΟΕΛ πουλά, εμάς δεν έγιναν λάθη εις βάρος μας;»

«Είναι ο ΑΠΟΕΛ και πουλά απλά, μας αρέσει να συντηρούμε αυτό το πράγμα, η συζήτηση είναι πάντα για τη διαιτησία, όταν είναι εναντίον του ΑΠΟΕΛ πουλά».
 
Με αυτό τον τρόπο οι γαλαζοκίτρινοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τα παράπονα που εκφράστηκαν σχετικά με τη διαιτησία του ντέρμπι.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου, την κάθοδο ξένων ρέφερι και το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τους οργανωμένους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είναι αυτή η σιγουριά του Πετρίδη, που τρελαίνει κόσμο...
 
Οι δηλώσεις του:
 
Το πρώτο σχόλιο για το ντέρμπι: «Το παιχνίδι θύμιζε πάρα πολύ και το πρώτο παιχνίδι. Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση στο ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε κάνει μόνο μια τελική και η Ανόρθωση έκανε το ίδιο. Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά και να πάμε πιο κοντά στην πρώτη θέση. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος και έχουμε μια αδυναμία να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και θα μπούμε στα πλέι οφ για να πετύχουμε. Αν κάποιος παρακολουθούσε την ομάδα, συζητούσαμε για την έλλειψη παραγωγής ευκαιριών και τώρα έχουμε επτά με οκτώ τελικές ανά αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να βάλεις γκολ. Η μοναδική ομάδα που μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Έτσι αγωνίζονται όλες οι ομάδες κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αυτό βλέπουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιο πρόγραμμα. Διαφέρουμε σε αρκετά πράγματα σε σχέση με τις άλλες ομάδες».
 
Για τη διαιτησία του ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: «Αργήσαμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία, πέρασαν επτά λεπτά. Άκουσα τις δηλώσεις της Ανόρθωσης. Είναι δικό τους δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητούμε τη διαιτησία που είναι το πρώτο θέμα. Γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η συζήτηση είναι πάντα για τη διαιτησία. Ο διαιτητής χθες δεν έκανε λάθη εκατέρωθεν; Γιατί να χρεώσω στον Βασίλη Δημητρίου τη δεύτερη κίτρινη στον Καλτσά για θέατρο; Είναι ο ΑΠΟΕΛ και πουλά απλά. Δεν τα βλέπουμε να γίνεται από την άλλη πλευρά. Από τα δέκα άρθρα που παράγονται κάθε μέρα τα έξι είναι για τον ΑΠΟΕΛ. Όταν είναι εναντίον του ΑΠΟΕΛ πουλά. Μετά από ένα ντέρμπι κορυφής συζητάμε αυτό το πράγμα. Με τα σόσιαλ μίντια έχει αποκτήσει τη δυνατότητα της βαρύτητας του λόγου ο κάθε άνθρωπος που γράφει κάτι. Ποιο είναι το πρόβλημα μας; Μας αρέσει να συντηρούμε αυτό το πράγμα που πουλά. Το γουστάρουμε, δεν κοιτάζουμε την ουσία. Έγιναν πάρα πολλά λάθη μέχρι στιγμής. Εμάς δεν έγιναν λάθη σε βάρος μας; Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του».
 
Για τους οργανωμένους και την αντίδρασή τους: «Δυστυχώς με την κάθοδο των οργανωμένων αποφάσισε η Αστυνομία ν’ αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας. Ο χώρος ήταν κλειστός και η Αστυνομία πρέπει να κάνει επιτέλους τη δουλειά τους. Η κάρτα φιλάθλου είναι προπέτασμα της πολιτείας ν’ αντιμετωπίσει τα ελάχιστα προβλήματα που υπάρχουν. Χθες δεν ξέρω πόσες ομάδες είχαμε εκεί στον χώρο και είχαμε ανησυχία αν θα γίνει κάτι. Τι να πω άλλο δηλαδή;»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: