Η εμπειρία και το ταλέντο που αφήνει ο Γκακπέ στον Απόλλωνα

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σερζ Γκακπέ στο γόνατο αφήνει τον Απόλλωνα με μια έμπειρη και μια ελπιδοφόρα λύση για την κορυφή της επίθεσης, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί, με τους Τσάρλισον Μπένσοπ και Ματίας Ροσκόπφ να είναι οι δύο επιλογές του για την επιθετική γραμμή της λεμεσιανής ομάδας. Είναι δύο ποδοσφαιριστές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά

Ο πρώτος από τους δύο έχει δείξει πολύ ενθαρρυντικά δείγματα γραφής, στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο νησί μας, αν και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ δεν τα πήγε και τόσο καλά. Η εμπειρία και η ποιότητά του είναι στοιχεία, τα οποία θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στην… οικονομία μιας μακράς σεζόν. Ο επιθετικός από το Κουρασάο έχει (και) την έφεση στο γκολ, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για μια ομάδα, που θέλει να επιτίθεται συνεχώς και να είναι αποτελεσματική μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη, ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός έχει όλο το… πακέτο για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στην ομάδα της Λεμεσού. Δεν  τον έχουμε δει ακόμα σε δράση, αλλά ο τόπος καταγωγής του μας προϊδεάζει για έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο και πολύ μεγάλες ικανότητες.

Τα μειονεκτήματα, σχετικά με την περίπτωση του, είναι η απειρία του, αλλά και ο χρόνος προσαρμογής που θα χρειαστεί στα νέα δεδομένα που θα βρει μπροστά του. Με τα παιχνίδια να είναι συνεχόμενα σε διπλό ταμπλό, ο Ροσκόπφ θα χρειαστεί να δώσει πολλές δυνάμεις, για να μπει στο αρχικό σχήμα και να καθιερωθεί στον Απόλλωνα.

Για να επιλεγεί, όμως, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βουκουρεστίου από τον Αυγουστή και τους συνεργάτες του, πάει να πει πως είδαν κάτι θετικό πάνω του. Θεωρείται βέβαιο πως και αυτός θα πάρει τις ευκαιρίες του και είναι στο χέρι του να τις εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό.

Συμπερασματικά, όλο το βάρος και η ευθύνη πέφτει σε αυτούς τους δύο και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το πως θα εξελιχθεί το θέμα. Θα είναι ευχής έργον για τον προπονητή του Απόλλωνα να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτούς, καθώς η δική τους συνεισφορά, ίσως καθορίσει την πιθανή εκπλήρωση των στόχων της λεμεσιανής ομάδας. Άλλωστε, αυτοί μπορούν να σκοράρουν, πολύ πιο εύκολα και να απλοποιήσουν τα πράγματα...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: