Πώς βλέπουν το θέμα των ξένων διαιτητών στον Απόλλωνα

Για το θέμα των ξένων διαιτητών, αλλά και το πώς βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου στον Super Sport FM 104.0.
 
Τόνισε, μεταξύ άλλων, πώς μια ήττα μετά από ένα γύρο δεν διαγράφει την ξέφρενη πορεία της ομάδας και ελπίζουν πως αυτή η ήττα δεν θα τους επηρεάσει στη συνέχεια. «Αυτό που είπαμε είναι ότι δεν ανταποκρίθηκε η ομάδα στον αγώνα. Δυστυχώς δεν είχαμε τα στοιχεία που έπρεπε σε ένα ντέρμπι. Είχαμε απέναντι μας ένα καλό αντίπαλο και στις λεπτομέρειες έφερε το ματς στα μέτρα του και κέρδισε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, συνεχίζουμε», σχολίασε για την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.
 
Για το θέμα των ξένων διαιτητών, τόνισε πως «Δεν ήρθε ουρανοκατέβατη η απόφαση. Ήρθε μετά από το δείγμα των τελευταίων χρόνων. Δεν ήρθαν οι ξένοι επειδή το ήθελε ο Απόλλωνας ή άλλη ομάδα. Είναι μια λύση η οποία θα διώξει την προκατάληψη. Πάντα θα υπάρχει η σκέψη ότι κάτι δεν πήγε καλά, μολύνθηκε το ποδοσφαιρικό κοινό. Είναι μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται μετά την γνωστοποίηση των ορισμών. Χτυπούν τα τηλέφωνα… Δεν υπάρχει κάποιος αρεστός στον  κόσμο. Θα είναι τρομακτική η πίεση τους τελευταίους μήνες του πρωταθλήματος».
 
Για το αγωνιστικό, ανέφερε πως ο Ροσκόπφ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ, ενώ εκτός θα είναι οι Μάρκοβιτς και Γκακπέ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: