Η αντίδραση της ΑΕΚ με ΑΠΟΕΛ και τα δεδομένα με Τρισκόφσκι

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στην ΑΕΚ για το χθεσινό (03/02) αποτέλεσμα κόντρα στην ΕΝΠ. Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που ακολουθεί.
 
Γι' αυτό ακριβώς τον σκοπό, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Αναλυτικά:
 
Για την ήττα από την ΕΝΠ: «Μας προκαλεί απογοήτευση το αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε να μειώσουμε την απόσταση από τις πρώτες θέσεις. Τα δεδομένα παραμένουν δύσκολα. Οφείλεις να κοιτάξεις το επόμενο παιχνίδι και να βγάλεις αντίδραση με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο πως υπήρξε ταύτιση απόψεων πώς ότι καλό κάναμε, το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν το πιο καλό μας διάστημα. Βγάλαμε φάσεις, περιορίσαμε τον αντίπαλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μια αρνητική εικόνα. Δώσαμε συγχαρητήρια στην ΕΝΠ, διότι το άξιζε. Έχουμε αστάθεια και αυτό δεν είναι καλό. Το που οφείλεται η αστάθεια, υπάρχουν οι αρμόδιοι για να βρουν το λάθος και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Τα πάντα είναι ρευστά. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, και δεν πρέπει να επαναλάβουμε την κακή εικόνα. Στο ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και πρέπει να αντιδράσουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τις προσθαφαιρέσεις: «Αποκτήσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ευελπιστούμε πως θα μας δώσουν λύσεις. Δεν είναι τυχαίες επιλογές. Ο Ναράνχο έκανε ντεμπούτο με γκολ και ελπίζουμε πως αυτός και οι υπόλοιποι θα γίνονται καλύτεροι. Ο Άμππραχαμ έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και θα περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του. Οι Ρουίζ και Κάσες πήγαν ως δανεικοί, ενώ οι Μοϊσόφ και Φλοριάν διαγράφηκαν από τον κατάλογο».
 
Για το αγωνιστικό: «Ο τραυματισμός του Τρισκόφσκι δεν είναι σοβαρός και τον περιμένουμε να είναι διαθέσιμος με ΑΠΟΕΛ. Για Φακούντο και Γιάννου θα περιμένουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: