Ο πανέτοιμος Γουίλερ αυξάνει την ποιότητα στον ΑΠΟΕΛ

Η προδιαγραφόμενη μεταγραφή του ακουγόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό στα ποδοσφαιρικά στέκια όλης της Κύπρου. Αυτή έγινε κατορθωτή, έστω και στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου που τελείωσε πριν από λίγες μέρες και το ντεμπούτο του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ήταν άκρως ελπιδοφόρο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Γουίλερ. Το ποσό της μεταγραφής του από την ΑΕΛ στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να φαντάζει ως υπερβολικό στις μέρες μας, όμως αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την πολύ μεγάλη προοπτική που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Λεμεσού τα προηγούμενα χρόνια ανέβασαν πολύ υψηλά τον πήχη για τους υποψήφιους αγοραστές και οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας πείστηκαν να κάνουν την κίνησή τους, έστω και την υστάτη. Αυτή φαίνεται πως θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (02/02) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ο νεαρός αριστερός μπακ μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αντί του Νικόλα Ιωάννου και έδειξε απόλυτα έτοιμος να… σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ. Ήταν πολύ άνετος στις κινήσεις του, είχε πολλά ανεβάσματα προς στην αντίπαλη περιοχή, ζητούσε συνεχώς μπάλα, ενώ έχασε και δύο ευκαιρίες να σκοράρει με μακρινά σουτ εντός περιοχής. Από τις πρώτες στιγμές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα, φάνηκε πως ο ίδιος είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σίγουρα, ο δρόμος για την καθιέρωση είναι δύσβατος για τον Γουίλερ σε μια ομάδα με πλειάδα πρωτοκλασάτων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Από την άλλη, όμως, η πρώτη παρουσία του ήταν αρκετή, για να γίνει η διαπίστωση πως ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις τεράστιες απαιτήσεις που υπάρχουν από εδώ και πέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: