Η κόκκινη στον Γιαννιώτα και τα καθοριστικά πέναλτι σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ

Τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής που μας πέρασε, σχολίασε ο πρώην διαιτητής Γιαννάκης Κυπριανίδης, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Μεταξύ άλλων, ο αναλυτής φάσεων ανέφερε πως ο Γιαννιώτας έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ το πέναλτι για το 2-0 της ΑΕΛ, δεν έπρεπε να δοθεί. Για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ανέφερε πως στη φάση του 91’ έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων και πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αφήνει την τηλεόραση και επιστρέφει στα γήπεδα ο Χαραλαμπίδης
 
Αναλυτικά όλες οι φάσεις:
 
Εθνικός Άχνας – Πάφος:
 
Στη φάση του 42’ – Υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες και από τις δυο ομάδες με τον διαιτητή να μην τιμωρεί κανένα και λάθος του. Το χέρι του Αραγιούρι δεν προεξέχει από το σώμα του και έτσι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

Στη φάση του 50’ – Ο Λαφράνς κρατά τον Κοστόφκσι και λανθασμένα δεν δόθηκε το πέναλτι. Έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα.

Στη φάση του 77’ – Βάζουν και οι δυο παράνομα τα χέρια και έτσι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον Εθνικό για πέσιμο του Κοστόφκσι μέσα στη περιοχή.

Στη φάση του 89’ – Είναι έμμεσο εναντίων και μετά εκτελεί πέναλτι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι τρεις προσθαφαιρέσεις στην Ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ
 
ΑΕΛ- Απόλλωνας
 
Στη φάση του 25’ – Παράβαση σε χέρι του Σακέτι μέσα στην περιοχή, έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την ΑΕΛ.

Για τη φάση του 35’ – Σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι για τον Απόλλωνα.

Για τη φάση του 41’ – Πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος ο Γιαννιώτας με τη κίτρινη, έπρεπε να δεχτεί κόκκινη.

Για τη φάση του 84’ – Ο διαιτητής παίρνει βοήθεια από τον βοηθό που του είπε πως δεν ήταν οφ σαιντ. Με τον να βάλει το πόδι του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μπροστά από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, σημαίνει έχει συμμετοχή στη φάση. Ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση, ανατροπή υπήρχε, αλλά υπήρχε παράβαση πιο πριν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με δήμιο της ΑΕΚ τον Βαρέλα η Ένωση έκανε άλμα παραμονής
 
ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Για τη φάση του 16’ – Σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι στον Εφραίμ.

Για τη φάση του 48’ – Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον Πάβλοβιτς.

Για τη φάση του 91’ – Εδώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Έπρεπε να δοθεί και πέναλτι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: