Με δήμιο της ΑΕΚ τον Βαρέλα η Ένωση έκανε άλμα παραμονής

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στη μάχη που κάνει για την παραμονή της στην κατηγοορία απέναντι στην ΑΕΚ με 2-1.

Η ΑΕΚ, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ναράνχο, ωστόσο, από εκεί και πέρα οι βυσσινί, ανέβασαν στροφές και κατάφεραν με δυο τέρματα του Βαρέλα στο 38' και 90' της αναμέτρησης να πάρουν μια τεράστια νίκη. Ντεμπούτο για την ομάδα της Ένωσης, έκανε ο Μπεράτ Σαντίκ.

Η ΑΕΚ, για άλλο ένα αγώνα δεν έθελξε με την παρουσία της και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Νέας Σαλαμίνας

Α’ ημίχρονο

Πολύ δυνατά μπήκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Χαραλάμπους, έλεγχαν τον αγώνα και ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, στο 18΄της αναμέτρησης, μετά από μια εκπληκτική μπαλιά-ασίστ του Χέφελ, ο Ναράνχο, έβαλε την ομάδα της ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Οι κιτρινοπράσινοι, έριξαν ρυθμούς από την επίτευξη του τέρματος και μετά με αποτέλεσμα η Ένωση να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 38’, ο Βαρέλα, μετά από μπαλιά του Ριέρα, έστειλε την μπάλα στην εστία του Τόνιο για το 1-1, σε μια φάση όπου η άμυνα της ΑΕΚ, αδράνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαγική ασίστ από Χέφελ, ονειρικό ντεμπούτο για Ναράνχο

Β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη, οι ρόλοι άλλαξαν. Οι βυσσινί, εμφανίστηκαν σαφώς καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και ήταν η ομάδα που ήταν μια πιο επικίνδυνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας μερικές καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Τόνιο. Η Ένωση, έφτασε πολύ κοντά στο τέρμα με τον Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος μπακ, πάτησε περιοχή αλλά το δοκάρι στάθηκε αντίπαλος του αλλά και της Ένωσης. Στο 90' της αναμέτρησης, ο Βαρέλα, με κεφαλιά χάρισε στην ομάδα του ένα τεράστιο τρίποντο για την μάχη που κάνει για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεκίνησε να μετρά μείον ο Ηλίας- Ο πρώτος που χάνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Aμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Βαρέλα, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Θεοδώρου, Ουντότζι, Ρουσιάς (Σαντίκ 70’)

ΑΕΚ: Τόνιο, Ταντί (Γκολομπάρτ 71’), Τρουγιόλς, Τέτε, Χέφελ (Ακοράν 62’), Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Ιωάννου (Κίβενι 82’), Πλάνας, Σάστρε, Ναράνχο

Σκόρερ: Βαρέλα 38’, 90' / Ναράνχο 18’

Κίτρινες: Ριέρα (3η), Βαλλιάνος, Σπόλιαριτς / Τάντι (3η), Φερνάντεθ

Κόκκινες: -/-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΚ παρά τις σοβαρές απουσίες

Ντεμπούτο για δυο στην ΑΕΚ κόντρα στην Ένωση

Μάρκαραν με τα μάτια και ο Βαρέλα τους έκλεισε το δικό του για την ισοφάριση της Ένωσης