powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Έφυγαν» 2.400 εισιτήρια

Πανικός επικρατεί ανάμεσα στους φίλους της Ομόνοιας για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Κατά τη πρώτη μέρα διάθεσης τους, προπωλήθηκαν 2.400 εισιτήρια.Πανικός επικρατεί ανάμεσα στους φίλους της Ομόνοιας για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Κατά τη πρώτη μέρα διάθεσης τους, προπωλήθηκαν 2.400 εισιτήρια.
Η Ομόνοια έχει στη διάθεση της συνολικά 6.038 εισιτήρια. Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και από τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, η προπώληση θα είναι ελεύθερη.
 
Η επίσημη ενημέρωση:
 
«Κατα την πρώτη μέρα διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου, περίπου 2400 κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας εξασφάλισαν θέση στο Τσίρειο στάδιο, τη 18η Μαΐου. Υπενθυμίζεται πως οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου μέχρι το ερχόμενο Σάββατο».
;