Το δίλημμα του Μπεργκ, η επιστροφή του αρχηγού και η πρόκληση του Κακουλλή

Στη Λεμεσό και στο Τσίρειο στάδιο θα ταξιδέψει η πρωτοπόρος Ομόνοια, με απώτερο σκοπό τη νίκη και το τρίποντο, κόντρα στον Απόλλωνα, ούτως ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στις επιστροφές για τον τεχνικό του τριφυλλιού, Χένινγκ Μπεργκ, είναι και το όνομα του αρχηγού, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του αφού ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες και έμεινε εκτός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χωρίς αμφιβολία ο Άγγλος φορ θα είναι μια σημαντική επιστροφή για την Ομόνοια, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ είναι τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με εφτά γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε πελάγη ευτυχίας ο Ουζόχο ποζάρει στην κλινική με τη γυναίκα του (pic)

Από την άλλη, ένα μεγάλο δίλημμα για τον Μπεργκ θα αποτελέσει η περίπτωση του Ανδρόνικου Κακουλλή, ο οποίος στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός και πέτυχε και το πρώτο του γκολ με το τριφύλλι στο στήθος.

Θα αποτελέσει έκπληξη αν βρεθούν και οι δύο στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Απόλλωνα, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Νορβηγός κόουτς θα αναγκαστεί να αφήσει εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Ορτέγα ή Μποτεάκ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ετοιμοπόλεμος Χριστοφή, η απόφαση του Μπεργκ και ο... καυτός Ιανουάριος
 
Ο Χένινγκ Μπεργκ απέδειξε εδώ και καιρό πως πιστεύει ακράδαντα στον Κακουλλή. O νεαρός επιθετικός, στο τέρμα που σκόραρε με την ΑΕΚ έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του προπονητή του δείχνοντας έτσι την ευχαρίστησή του στον κόουτς του για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του. 
 
Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση αν βρεθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι στην ενδεκάδα της Ομόνοια ο νεαρός επιθετικός, αφού πλέον είναι από τα αγαπητά πρόσωπα στην κερκίδα των πρασίνων και ο ίδιος δείχνει πως θα είναι η χρονιά του.

Ο Κύπριος στράικερ, έδειξε πως ανταποκρίθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ευκαιρίες που πήρε μέχρι σήμερα και έβγαλε ασπροπρόσωπους όσους τον πίστεψαν εξ αρχής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έγιναν καπνός τα εισιτήρια του ντέρμπι από τους Ομονοιάτες