Ο λόγος που ο Ίγκεμπριγκτσεν αναμένεται να αφήσει εκτός τον Ζοαζίνιο

Στα αγωνιστικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ και στο γεγονός πως ο Ζοαζίνιο αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ένωση αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς απαντούν στον ΑΠΟΕΛ στα περί συμφωνίας με Μπρέι

«Έχουμε ποιότητα που δεν τη βγάλαμε. Σταθήκαμε περισσότερο στην ατομική ποιότητα. Οφείλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, οφείλουμε να το κάνουμε γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα. Η προσφορά θεάματος υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και αν δεν το παραδεχόμασταν θα κρυβόμασταν πίσω από το δάκτυλο μας», ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩΟ διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει το Απόλλων-Ομόνοια

«Είχε μια ενόχληση ο Ζοαζίνο, φαίνεται να ήταν τράβηγμα. Πιθανόν να μείνει εκτός. Εκτός θα είναι και ο Βούρος που συμπλήρωσε κάρτες. Επίσης, εκτός θα είναι και ο Βιντιγκάλ, ο οποίος με την προέκταση της άδειας του έχασε έδαφος. Ο Χάνι πήρε την άδεια για να ενσωματωθεί από σήμερα στις προπονήσεις της Εθνικής του ομάδας. Έχει φύγει για να πάει στη Ταιλάνδη, ενόψει για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Για τον Μούσα δεν πάρθηκε αυτή η απόφαση θα αξιολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων για τον Ομάρ Χάνι, τον Μούσα Αλ Τάμαρι και τα αγωνιστικά νέα του ΑΠΟΕΛ.