Η άποψη του Απόλλωνα για τον ορισμό του Λούκα Σωτηρίου

Για τα αγωνιστικά νέα του Απόλλωνα, την παρουσία του κόσμου που αναμένουν στο ντέρμπι και τον ορισμό του Λούκα Σωτηρίου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Υπάρχει ηρεμία, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει κίνητρο, γόητρο, απέναντι στην πρώτη του πρωταθλήματος. Θα την φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, θα το πάρει αυτός που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα βρει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλαθόσφαιρα, άρα θα πρέπει ως γηπεδούχος ομάδα να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιθετικά και αμυντικά. Λόγω εορτών δεν ήταν μεγάλη, όμως αναμένουμε πολλή κόσμο αύριο, θα έχουμε μετά από καιρό αρκετό κόσμο στο πλευρό μας», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας.

Για τα αγωνιστικά νέα ο Φανούριος Κωνσταντίνου πρόσθεσε «υπάρχει τελευταία προπόνηση σήμερα υπό την παρουσία του προέδρου, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά τους τραυματίες, επιστρέφουν Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Γκακπέ. Υπάρχει τρομερή αυτοπεποίθηση και μεγάλη ηρεμία, πάμε χωρίς άγχος και πίεση».

Για την επιλογή του Λουκά Σωτηρίου στο ντέρμπι ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων είπε «είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους διαιτητές. Σε ένα ντέρμπι παίζουν οι καλύτεροι, ευελπιστούμε όλα να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο βάση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών».

«Έχουμε συγκεκριμένους στόχους στους οποίους έγιναν προτάσεις και αναμένουμε απαντήσεις, εάν προκύψει κάτι θα ενημερώσουμε. Ο Απόλλωνας δεν λειτουργεί βάση συναισθημάτων, αλλά λογικής, όπως ο Πέδρο. Διαχρονικά δεν έχει αδικήσει σχεδόν κανένα ποδοσφαιριστή που τίμησε την φανέλα της ομάδας», κατέληξε ο Φανούριος Κωνσταντίνου για τα μεταγραφικά νέα της ομάδας της Λεμεσού.