powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη και τη σχέση του με τους δύο γιους του

 

Μετά τη Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την Θάλεια Ματίκα και εκεί ο παρουσιαστής με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για τα παιδιά τους, έκανε μία εξομολόγηση για τη σχέση με τους δύο γιους του.

Η Θάλεια Ματίκα είπε μεταξύ άλλων ότι «εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου». Με αφορμή αυτή την ατάκα της Θάλειας Ματίκα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε:

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ.

Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξαφνιάζει η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: «Δεν ήθελα το διαζύγιο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: